18 червня 2024 р.

18 червня відбувся звіт директора ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ст. Мостиської міської ради" Ігоря Черкавського за підсумками роботи у 2023-2024 н. р.

    У своєму виступі Ігор Михайлович розкрив основні аспекти діяльності закладу освіти протягом навчального року.

    Під час обговорення всі присутні змогли пригадати шкільні події, традиційні заходи, свята та проєкти. Також були озвучені плани на 2024-2025 н. р.
    На заході були присутні гості: міський голова Мирослава ПЕЛЬЦ, начальник відділу освіти, молоді та спорту Надія ГНАТОВСЬКА, головний спеціаліст відділу освіти Марія ПОЛЯНСЬКА, директор Центру ПРПП Олександра БАША, староста округу 7 Мирослава КОРПЕСЬО, настоятель місцевого храму о. Андрій ПАВЕЛКО та директори закладів освіти Мостиської ТГ.
    Діяльність директора за підсумками 2023-2024 н. р. була оцінена одноголосно задовільною.
В свою чергу Ігор Михайлович подякував усім присутнім за високу оцінку діяльності закладу.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та працювати.


11 червня 2024 р.

Оголошення!!!

  18 червня 2024 р. о 10:00 год. в ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області" відбудеться звіт директора — Черкавського Ігоря Михайловича, про діяльність закладу за 2023/2024 н. р.



8 червня 2024 р.

 Канікули! Канікули! ─

Співає все навколо
Канікули, канікули
Канікули у школі!
        І ось почалось літо, а з ним і довгоочікувані канікули для дітвори ─ найбільша їхня радість. Подвійною радістю для здобувачів освіти 6-А, 6-Б, 9 класів ОЗ “Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області” (керівник закладу Ігор ЧЕРКАВСЬКИЙ, кл.керівники Марія ПРИЙМА, Жанна ЖУК) 07.06.24. була екскурсія в розважальний центр “Уруру”. Там розпочалася подорож у світ пригод і розваг. Незабутні враження від двох десятків анімованих динозаврів, лазанок, гойдалок, веж з гірками, тюбінгу й багато іншого, залишать в пам’яті дітей щасливі, веселі моменти і приємні спогади.
        Дякуємо ЗСУ за можливість насолоджуватись канікулами!
        Слава Україні! Героям Слава!




6 червня 2024 р.

Дякуємо ЗСУ за те, що сьогодні у нашій школі пролунав «останній дзвоник».

         Завершується навчальний рік, починається пора канікул.

        Для кожного з нас цей день має своє значення. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.
        Сьогодні особливий день для наших випускників. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаємо вам амбітних планів і величних звершень. Бажаємо вам невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.
        Вітаємо усіх із святом Останнього дзвоника. Отож, гайда на канікули, щоб з новими силами і позитивними враженнями знову взятися за книжки у вересні.
Дякуємо ЗСУ!💪🇺🇦










4 червня 2024 р.

 4 червня - День вшанування памʼяті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф

Найсильніший біль, коли гинуть діти.
Сьогодні ми вшановуємо пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
Памʼятаємо кожну жертву російського терору, не пробачимо ворогові!