28 жовтня 2022 р.

УРОК "МУЖНОСТІ"

💙💛 З ініціативи директора школи І.М.Черкавського та керівника гуртка "Джура" Я.І.Жили в ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІст.Мостиської міської ради" було проведено урок "Мужності" для учнів 10-11класів, на який запросили військовослужбовців Прикордонної Служби України та військових з аеророзвідних підрозділів ЗСУ.

Гості розповіли учням власні історії участі у війні на сході країни та окреслили мотиваційні чинники, що спонукали долучитися до захисту держави, поділилися інформацією щодо особливості військового життя – розпорядку, дисципліни та побутових умов. 
Військові з досвідом бойових дій показали здобувачам освіти коротеньке, але надзвичайно цікаве відео звільнення, за допомогою аеророзвідки, територій України від російських окупантів. Дітям продемонстрували, як збирати та розбирати АК-74, учні ознайомилися з засобами індивідуального захисту:бронежилети, каски, тепловізори, рації, біноклі...
Діти мали змогу побачити як працює квадрокоптер і навіть спробувати ним керувати.
Після заняття учні мали можливість поспілкуватися з нашими Героями: подякувати їм за мир на наших теренах та отримати відповіді на свої незкінченні питання.
ДЯКУЄМО ЗСУ.
Слава Україні!
Героям Слава!💙💛






Немає коментарів:

Дописати коментар