29 листопада 2022 р.

 Щорічно в Україні, з 25 листопада до 10 грудня включно, проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства»

    Дати початку та завершення Кампанії вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.
    Для учнів нашого закладу було організовано зустріч з головним спеціалістом служби у справах дітей Мостиської міської ради Тарнавською О.П., та з фахівцями сектору ювенальної превенції Мостиського міського відділу поліції старшим інспектором СЮП капітаном поліції Петик В.В., лейтенантом поліції Мелешко О.М., які провели з дітьми бесіду " Види насильства та як його уникнути!". Учні були ознайомлені з видами насильства, проведена робота в групах щодо аналізу та оцінки життєвих ситуацій.
    Мета проведення акції “16 днів без насильства” – привернення уваги учнів до проблем насильства в дитячому та учнівському колективах та протидії насильству в сім’ї. Будьте уважними до людей та особливо дітей, які вас оточують, та не залишайте їх у біді.


Немає коментарів:

Дописати коментар