29 листопада 2022 р.

     Сьогодні, завдяки ЗСУ ,в нашім закладі відбулася загальношкільна лінійка, учні та вчителі вшанували пам'ять загиблих Героїв, які віддали свої життя захищаючи нашу незалежність.

    На лінійці підводилися підсумки Тижня безпеки дорожнього руху та довели до відома учасників навчального процесу про заплановані заходи на наступний тиждень.
    Директор школи І.М.Черкавський нагородив переможців конкурсів Дипломами та Подяками, зокрема:ученицю 8 класу Яксманицьку Дарію (вчитель Куп'як З.С.)за зайняте І місце в обласному конкурсі-виставці "Квітковий вернісаж", ученицю 8 класу Гусяк Христину ( вчитель Куп'як З.С.,)за зайняте ІІІ місце в обласному конкурсі-виставці "Квітковий вернісаж", ученицю 9 класу Батицьку Юлію ( вчитель Воїнська М.Г)за зайняте ІІІ місце у конкурсі-виставці "Квітковий вернісаж", ученицю 9 класу Жук Марічку (вчитель Воїнська М.Г.)за зайняте ІІІ місце в конкурсі-виставці "Квітковий вернісаж", а також нагородили Подякою вчителя Куп'як Зоряну Степанівну за належну підготовку переможців в обласному конкурсі "Квітковий вернісаж". Вітаємо переможців та їхніх наставників! Бажаємо невичерпної наснаги, творчих злетів та перемог!











Немає коментарів:

Дописати коментар