22 листопада 2023 р.

 В рамках Проекту «Впровадження ініціативи з популяризації пожежного руху у Мостиській територіальній громаді», сьогодні в ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ст. Мостиської міської ради" ( директор Ігор ЧЕРКАВСЬКИЙ) були проведені практичні заняття та тренінги з питань протипожежної безпеки та надання першої домедичної допомоги для учнів 9-11 класів.

Своїми навичками та знаннями з учнями старших класів з питань протипожежної безпеки ділився провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Яворівського РУ ГУ ДСНС у Львівській області Ігор КУП'ЯК, а з питань надання першої домедичної допомоги – представник прикордонного загону с.Малнів Іванна САС. Також, у даному заході брав участь представник Мостиської міської ради, відповідальний за питання цивільного захисту населення Володимир Волошин.
Навички з базової підтримки життя та пожежної безпеки є важливими для людей, незалежно від їхнього роду діяльності, віку чи місця проживання. Це ті знання, які допомагають швидко зорієнтуватися в критичній ситуації, швидко зреагувати та, в певних випадках, навіть врятувати чуже або й своє життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар