30 квітня 2024 р.

«Сади Перемоги»

 Заклади освіти Мостиської міської ради активно долучилися до участі у Конкурсі «Здай макулатуру — збережи дерево — наблизь Перемогу» що був оголошений Бюро УГКЦ з питань екології, а також долучилися до Всеукраїнської акції «Сади Перемоги».

Конкурс був проведений вже другий рік поспіль з метою плекання екологічної свідомості учнівської молоді через популяризацію роздільного збору відходів і озеленення довкілля та відновлення природної спадщини Творця, яку нещадно руйнує ворог.
Участь у конкурсі передбачала такі етапи: збір макулатури, її зважування та реалізацію, закупівлю за виручені кошти саджанців і їхню висадку в межах Всеукраїнської акції «Сади Перемоги».
Дуже приємно, що серед переможців Конкурсу – опорний заклад «Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради» (директор – Ігор ЧЕРКАВСЬКИЙ). Здобувачі освіти цього закладу разом з учителями зібрали та здали 433 кг макулатури, а на отримані кошти купили та висадили 10 дерев.
Дякуємо учням, їхнім батькам та учителям за спільний внесок для збереження природної спадщини Творця і для кращого майбутнього нашого спільного дому.






Немає коментарів:

Дописати коментар