24 лютого 2023 р.


24 лютого 2022 року – це найстрашніший день в історії Незалежної України. День, коли почалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію суверенної держави. День , який назавжди змінив життя кожного українця.
І сьогодні здобувачі освіти 9 класу ОЗ « Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів » (директор І.М.Черкавський) спільно з класним керівником Павлишин Н.М. провели виховний захід на тему «Річниця незламності, боротьби та супротиву».
Присутні змогли розширити свої знання про хронологію військових подій, починаючи з 24 лютого. Познайомилися з незламним духом українського народу, який проявляється у багатьох напрямках: на полі бою, у волонтерстві та єдності задля перемоги , переглянули добірку фото та відеофактів сили та міцності українського народу, обговорили моменти єднання України, що приведуть до Перемоги.
За цей рік Україна пережила найтяжчі часи, але й зміцнилася. Дізналася, які круті люди живуть у нашій державі, які хоробрі військові боронять Батьківщину, та мільйони людей у тилу роблять все можливе, щоб наблизити нас до Перемоги. Вона вже зовсім близько! Віримо, чекаємо та перемагаємо!
Завершили наш захід словами, що покладені в основу пісні, яку виконали популярні українські виконавці. «Ми з України» - це не лише назва, але й відчуття гордості, що ти українець!
До Перемоги нам залишилося зовсім трішки, і цей довгоочікуваний день будуть святкувати не лише українці, але й увесь світ.
All reacti





 

Немає коментарів:

Дописати коментар