29 лютого 2024 р.

ФІНАЛІСТКИ ЗИМОВОЇ ШКОЛИ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ Tech StartUp School

        Здобувачі освіти 9 класу ОЗ " Малнівський ЗЗСО І- ІІІ ступенів Мостиської міської ради" ( директор Ігор ЧЕРКАВСЬКИЙ) Дарія ЯКСМАНИЦЬКА, Христина ГУСЯК, Марія ВЕНГРИН фіналістки Зимової школи учнівського самовядування
        Онлайн-навчання проходило від викладачів кафедри адміністративного та фінансового менеджменту НУ "Львівська політехніка" та менторів Tech StartUp Schol. Учениці розробляли проєкт, який покращить життя школи "Bully Free Zone.pptx"(мобільний додаток для анонімного повідомлення про випадки булінгу адміністрацію закладу освіти).
        Дівчата єдина команда з Яворівського району, які ввійшли у фінал.
        Сьогодні 28.02.2024 р.фіналістки Дарина, Христина, Марія презентували свій проєкт у Департаменті освіти та науки ЛОВА, поспілкувалися з керівництвом департаменту та дізналися більше про те, як працює орган державного управління. Також учениці побували на екскурсії на Кафедру адміністративного та фінансового менеджменту НУ "Львівська політехніка", де побачили на власні очі як і хто навчає управлінців.
           Дякуємо організаторам Зимової школи учнівського самоврядування: департаменту освіти і науки Львівської ОВА, ГО Тех Стартап Скул НУ "Львівська політехніка" за можливість навчатися, за нові знання, позитивні емоції, за можливість реалізувати свої ідеї та йти до своєї мети.
           Вітаємо Дарину, Христину, Марію фіналісток Tech StartUp School!
            Бажаємо успіхів і досягнень у нових проєктах!    

Немає коментарів:

Дописати коментар