15 квітня 2024 р.

«Майбутнє лісу у твоїх руках»

     Ліс – це частина нашого життя, фактор, який відчутно впливає на екологічний стан навколишнього середовища. Недаремно народна мудрість говорить: “Ліс-це життя”. Тому, він і заслуговує нашої особливої уваги й турботи, бережливого ставлення, постійної охорони та відновлення.

    Яскравим природоохоронним заходом і, поряд з цим, чудовою традицією весняного спілкування здобувачів освіти з довкіллям є акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Головним завданням цього заходу є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, формування відповідного природоохоронного світогляду.
    Долучились до щорічної Всеукраїнської акції учні 10 класу ОЗ ”Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ст. Мостиської міської ради” разом із вчителем біології Галиною БАТИЦЬКОЮ та вчителем географії Любов'ю СИМЕЦЬ під керівництвом майстра лісу Степана ПРИЙМИ висадили 200 садженців модрини. Школярі докладали максимум зусиль до посадки лісу. Вони віднеслися до цієї клопіткої роботи відповідально, старалися, щоб їхні дерева були правильно посаджені та гарно прижились. Подія стала пам’ятною, адже більшість з учнів садили ліс вперше.





Немає коментарів:

Дописати коментар