19 квітня 2024 р.

     Патріотичне виховання підростаючого покоління — це не тільки проведення уроків мужності у школах, вивчення історичних подій та перегляд кінофільмів на воєнну тематику, це й зустрічі школярів з військовими. Так, 19 квітня , вихованці національно-патріотичного гуртка Сокіл "Джура" (молодша група) відвідали відділення інспекторів прикордонної служби с.Малнів. Для дітей було влаштовано екскурсію по військовій частині,у парку бойових машин, де вони мали змогу побачити справжню військову техніку.Діти ознайомилися з різними видами зброї.

    Такі зустрічі дуже гарно впливають на школярів. Вони розуміють, що мир на нашій території зараз забезпечується саме цими хлопцями, які тут поряд з ними живуть. Дуже гарно, що сьогодні у школярів з громади є можливість відвідати військову частину.
     Адміністрація ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІст" щиро дякує начальнику відділення інспекторів прикордонної служби с. Малнів Сергію ПОРШЕНКО та відділення інспекторів прикордонної служби групи моніторингу обстановки Петру КОРПЕСЬО, Павлу КИРНИЦЬКОМУ та Павлу КОЗЛОВИЧУ за цікаву та змістовну зустріч.
     Окреме ДЯКУЄМО,від дітей за "смаколики».




Немає коментарів:

Дописати коментар