25 квітня 2024 р.

         Математичний квест є однієї з форм роботи, що забезпечує розвиток критичного і творчого мислення учнів. Така форма роботи сприяє розвитку дослідницьких і творчих здібностей учнів, підвищує інтерес до предмета. Нещодавно, у ОЗ»Малнівський ЗЗСО І-ІІІст.»(директор Черкавський Ігор Михайлович), у 7-Бкл пройшов математичний квест «Українські математики» (вчитель математики Жук Жанна Романівна) 

        Під час роботи з квестом в учнів була можливість проявити себе в самостійній діяльності та, працюючи в групах, набути навички спільної роботи, які сприятимуть успішній соціалізації. Робота в команді при проходженні квесту розкриває усі таланти дітей. Математичний квест допомагає здобувачам освіти формувати навички навчально-пізнавальної, інформаційної та комунікативної компетенцій. Математичний квест розпочали з математичної руханки. У трьох командах — по п′ятеро учнів. В процесі квесту команди проходять кілька етапів, де вони розв'язують різноманітні математичні завдання, від логічних пазлів до знаходження числових значень фігур. Успішність команд залежить від їх креативності, комунікації та здатності спільно вирішувати проблеми.

        Діти розв'язують завдання, вони йдуть поетапно і отримують довгоочікуваний ключ. Ключ до свого успіху і до перемоги. Учні дізналися багато цікавої інформації про українських математиків.




Немає коментарів:

Дописати коментар